Материалы за Наурыз 2024 года » Страница 5 » мектеп-гимназия 44
Алматы қаласы Білім басқармасының
«№44 мектеп-гимназия»
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі:
+7 (727) 248-01-77
Есепші бөлімі:
+7 (727) 248-01-77
Нашар көрушілер
нұсқасы
» Материалы за Наурыз 2024 года » Страница 5
Мусагулова Салтанат Болгановна
05
наурыз
2024
Мусагулова Салтанат Болгановна
Родилась 24 мая 1974г. Место рождения г. Алматы, казашка. Образование высшее. Закончила Алматинский Государственный Университет имени Абая в 1992 году по специальности преподаватель химии-биологии.  С 1997- 2001 гг. Обучение в аспирантуре по специальности «Зоология беспозвоночных» и работа на кафедре «Зоологии» в АГУ им. Абая. 2001-2003г.г. работала учителем химии и биологии в СШ №16 г. Алматы. 2003-2005г.г. работала учителем биологии в СШ №16 г. Алматы.
Біздің оқушылардың жетістіктері/Достижения наших учеников
05
наурыз
2024
Біздің оқушылардың жетістіктері/Достижения наших учеников
Кикбоксинг спорт түрінен Республика турнирінің жеңімпазы, ҚР чемпионы, 9А сынып оқушысы Биназар Бексұлтан. Победитель Республиканского турнира по кикбоксингу, чемпион РК, ученик 9А класса Биназар Бексултан
Сынып сағаты/Классный час
05
наурыз
2024
Сынып сағаты/Классный час
8 "З" сынып сағатында АӘД мұғалімі Александр Юрьевичпен және сынып жетекшісі Айман Мұсаевнамен сейсмикалық жаттығулар өткізілді. На классном часу 8з классе,  была проведена сейсмотренировка с учителем НВП Александром Юрьевичем и классным руководителем Айман Мусаевной.
Назарбаев зияткерлік мектебінде семинар/Семинар в Назарбаев Интеллектуальной школе
05
наурыз
2024
Назарбаев зияткерлік мектебінде семинар/Семинар в Назарбаев
05.03.2024 жылы Назарбаев зияткерлік мектебінде мектеп кітапханашыларының білімін көтеру мақсатында семинар болып өтті 05.03.2024 в Назарбаев Интеллектуальной школе прошел семинар по повышению квалификации школьных библиотекарей.
Ас мәзірі/Меню 05.03.2024
05
наурыз
2024
Ас мәзірі/Меню 05.03.2024
Аскөк қосылған сәбіз салаты,  сиыр етінен котлет,  тұздық,  гарнир: макарон,  С дәрумені қосылған компот,  сүзбеше,  қара бидай наны/ Салат из моркови с петрушкой,  котлеты мясные (говядина),соус,  гарнир: макароны отварные,  компот из смеси сухофруктов с витамином С,  сузбеше (йогурт), хлеб ржано-пшеничный
Ас мәзірі/Меню 04.03.2024
04
наурыз
2024
Ас мәзірі/Меню 04.03.2024
Қияр салаты, қаймақ тұздығындағы тауық еті,  гарнир: қарақұмық,  табиғи шырын ж/қ, алма,  қара бидай наны/ Салат из свежих огурцов (нарезка), филе курицы в сметанном соусе,  гарнир: гречка рассыпчатая,  сок натуральный и/у, алма,  қара бидай наны 
«Алғыс айту - парызым!» атты ашық сабақ/Открытый урок на тему «Наш долг:выразить благодарность!»
01
наурыз
2024
«Алғыс айту - парызым!» атты ашық сабақ/Открытый урок на тему «Наш
01.03.2024 ж. «№44 мектеп-гимназия”коммуналдық мемлекеттік мекемесінің 11 сынып оқушыларымен «Алғыс айту - парызым!» атты тәрбие сағаты өтті. Басты мақсат оқушыларға “Алғыс айту” мерекесінің шығу тарихы мен тағлымы туралы ақпарат беру. “Жерұйық” фильмінен үзінді көрсетіп,қысқаша түсінік беру. Елімізде және басқа мемлекеттерде бұл мереке қалай тойланатыны туралы қызықты ақпараттармен бөлісу. Оқушылар топқа бөлініп, “Алғысты кімге айтуымыз қажет?”, деген сұрақтар бойынша жұмыс жасап, түсінік
Алғыс айту күні/День благодарения
01
наурыз
2024
Алғыс айту күні/День благодарения
1- наурыз Алғыс айту күні❤️ 2«В»сыныбы. Сынып жетекшісі: Рузиева Гульзарям Морисовна 1- Наурыза День благодарения ❤️2«В» класс. Классный руководитель:Рузиева Гульзарям Морисовна  
Мектеп қызметкерлеріне алғыс/Благодарность работникам школы
01
наурыз
2024
Мектеп қызметкерлеріне алғыс/Благодарность работникам школы
8 "А" сынып плакаттары😍 8 сынып арасында "мектеп қызметкерлеріне алғыс" байқауы өтті. Ережелер: әр сынып мектеп қызметкерлеріне, соның ішінде барлық қызметкерлерге алғыс білдіретін 3 постер жасайды. Постер шығармашылық, мазмұнды, түрлі-түсті болуы керек. Постеры 8 «А» класса😍 Был конкурс среди 8х классов , «Благодарность работникам школы» Правила : Каждый класс создает по 3 постера с благодарностью работникам школы, включая весь персонал. Постер должен быть креативным, содержательным, красочным.