Последние публикации на сайте » Страница 47 » Школа-гимназия 44
Алматы қаласы Білім басқармасының
«№44 мектеп-гимназия»
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі:
+7 (727) 248-01-77
Есепші бөлімі:
+7 (727) 248-01-77
eOtinish.kz
Нашар көрушілер
нұсқасы
» Последние публикации на сайте » Страница 47
Көркем еңбек сабағы/Урок художественного труда
01
ақпан
2024
Көркем еңбек сабағы/Урок художественного труда
5 В сыныбындағы көркем еңбек сабағы. Сабақтың тақырыбы: “Киім үлгілері”. Жаңа үлгінің барлығы-ұмытылған ескі заттар. Қыздар сабақта өздерінің қағаздан жасалған модельдерін киіндіріп, жұмыстарын шығармашылықпен орындады. Көркем еңбек пәні мұғалімі: Шульгина Светлана Владимировна. Тема урока 5в класс: "Классификация одежды" Новое- это хорошо забытое старое. Девочки с удовольствием, креативно и творчески выполняли практическую работу- одевали своих бумажных моделей. Учитель художественного труда
ТЖМ мамандарының ұсыныстары/Рекомендации специалистов МЧС
01
ақпан
2024
ТЖМ мамандарының ұсыныстары/Рекомендации специалистов МЧС
Оқушыларды ТЖ мамандарының жер сілкінісіне қалай дайындалу керектігі, айналасындағылардың жеке қауіпсіздігін қамтамасыз ету үшін жер сілкінісі кезінде және одан кейін өзін қалай ұстау керектігі туралы ұсынымдарымен таныстыру мақсатында № 76 ЖББМ КММ Алматы қаласы ТЖ өкілдерімен бірлесіп "білім беру объектілерінде сейсмикалық жаттығуды ұйымдастыру және жүргізу әдістемесі"тақырыбында онлайн сабақ өткізілді С целью ознакомления учащихся с рекомендациями специалистов ЧС о том, как подготовиться к
Ас мәзірі/Меню 01.02.2024
01
ақпан
2024
Ас мәзірі/Меню 01.02.2024
Қияр салаты,  көксерке балығы,  гарнир: күріш,  табиғи шырын,  алма,  қара бидай наны/ Салат из свежих огурцов (нарезка), судак припущенный,  гарнир: рис припущенный,  сок натуральный,  яблоко,  хлеб ржано-пшеничный 
Өрт қауіпсіздігі ережелері/Правила пожарной безопасности
31
қаңтар
2024
Өрт қауіпсіздігі ережелері/Правила пожарной безопасности
Түрксіб ауданының төтенше жағдайлар басқармасы өрт қауіпсіздігі ережелерін қатаң сақтауды ұсынады!            Фактілер қыңыр нәрсе! Бірақ өрт қауіпсіздігі тақырыбындағы фактілердің осы таңдауынан балалар жалықпайды. 1. Өрт кезінде дүрбелең қандай қауіпті?
Дұрыс әрекеттермен емес, өйткені сабырлы адам тез және салмақты әрекет етеді. 2. Неліктен түтін кезінде қозғалу керек?
Түтін ауадан жеңіл, сондықтан оның концентрациясы еденге жақын. 3. Неліктен пештің есігінің алдына металл парақ
Ас мәзірі/Меню 31.01.2024
31
қаңтар
2024
Ас мәзірі/Меню 31.01.2024
Көкөніс салаты,  сиыр етінен рагу,  С дәрумені қосылған компот,  сүзбеше,  қара бидай наны/ Салат из свежих овощей,  рагу (говядина), компот из смеси сухофруктов с витамином С, сузбеше (йогурт), хлеб ржано-пшеничный 
Сынып сағаты/Классный час
30
қаңтар
2024
Сынып сағаты/Классный час
"Төтенше жағдайлардағы мінез-құлық ережелері" сынып сағаты.   Мақсаттар:  1.Төтенше жағдайларда оқушылармен мінез-құлық ережелерін қайталаңыз.  2.Өз өміріне және басқа адамдардың қауіпсіздігіне байыпты көзқарасты қалыптастыруға ықпал ету.  3.Үйде, көшеде және т. б. қажетті қауіпсіздік ережелерін сақтауға шақыру.  4.Өзіне деген сенімділікті, адамдарға көмектесуге деген ұмтылысты дамыту.     «Правила поведения в чрезвычайных ситуациях» классный час   Цели:  1.Повторить с учащимися правила
Сынып сағаты/Классный час
30
қаңтар
2024
Сынып сағаты/Классный час
"Төтенше жағдайлардағы мінез-құлық ережелері" сынып сағаты.   Мақсаттар:  1.Төтенше жағдайларда оқушылармен мінез-құлық ережелерін қайталаңыз.  2.Өз өміріне және басқа адамдардың қауіпсіздігіне байыпты көзқарасты қалыптастыруға ықпал ету.  3.Үйде, көшеде және т. б. қажетті қауіпсіздік ережелерін сақтауға шақыру.  4.Өзіне деген сенімділікті, адамдарға көмектесуге деген ұмтылысты дамыту.     «Правила поведения в чрезвычайных ситуациях» классный час   Цели:  1.Повторить с учащимися правила
Ас мәзірі/Меню 30.01.2024
30
қаңтар
2024
Ас мәзірі/Меню 30.01.2024
Ірімшік қосылған қызылша салаты,  тауық еті ет шарлары,  тұздық,  гарнир: қарақұмық,  С дәрумені қосылған кисель,  алма,  қара бидай наны/ Салат свекольный с сыром,  биточки куриные,  соус,  гарнир: гречка рассыпчатая,  кисель с витамином С,  яблоко,  хлеб ржано-пшеничный 
Коучинг-семинар/Семинар-коучинг
29
қаңтар
2024
Коучинг-семинар/Семинар-коучинг
29.01.2024 «Ғылыми жобаларды дайындау және қорғау жұмысын қалай дұрыс құрылымдау керек» коучинг-семинарын Битаева Бибігүл Қожабекқызы жүргізді. Бибігүл Қожабекқызы жобаның кезеңдерін әзірлеуде өз тәжірибесімен және озық тәжірибесімен әріптестерімен және шеберлікпен айналысқан мұғалімдермен бөлісті. Әдістемелік тәжірибе алмасу үшін Битаева Б.К.-ға рахмет!!! 29.01.2024 Семинар-коучинг "Как правильно построить работу по подготовке и защите научных проектов"провела Битаева Бибигуль Кожабековна.