Тамақтану сапасын бақылау комиссиясы/Комиссия по мониторингу качества питания » Школа-гимназия 44
Алматы қаласы Білім басқармасының
«№44 мектеп-гимназия»
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі:
+7 (727) 248-01-77
Есепші бөлімі:
+7 (727) 248-01-77
Нашар көрушілер
нұсқасы
» » Тамақтану сапасын бақылау комиссиясы/Комиссия по мониторингу качества питания
16
қазан
2023

Тамақтану сапасын бақылау комиссиясы/Комиссия по мониторингу качества питания

16.10.2023 ж. асханамызды тамақ сапасын бақылау комиссиясы тексерді. Комиссия құрамына: тамақтану сапасын бақылау комиссиясының төрайымы – Мусагулова Салтанат Болгановна, төрағаның орынбасары – Наркулова Айым Асхатқызы, медицина қызметкері – Зайнамова Эльмира Дәутовна, әлеуметтік педагог – Имашева Әсел Мұратқызы, «Аманат» партиясының хатшысы– Ережепова Анар Ыбрайымовна, мектептің қамқоршылық кеңесінің төрайымы – Верхоланцева Зарина Абаевна, қамқоршылық кеңесінің мүшесі – Алтынбекова Гүлназ Алтынбекқызы. Комиссия асхананың санитарлық жағдайын, бекітілген ас мәзірін тексеріп, тағамдарды жас санаттары бойынша таразылауды, буфет жұмысын бақылауды жүзеге асырып, тағамдардан дәм тату жұмыстарын жүргізді. Өнім стандартқа сай болды. Асхананың санитарлық-гигиеналық жағдайы, барлық талаптар сақталған. Асхана қызметкерлерінің барлығының құжаттары мен арнайы біркелкі киімдері бар. Барлық ақпарат стендте жарияланған.

16.10.2023г. нашу столовую с проверкой посетила комиссия по мониторингу качества питания. В составе комиссии: председатель комиссии по мониторингу качества питания- Мусагулова Салтанат Болгановна, заместитель председателя-Наркулова Айым Асхатовна, медицинский работник-Зайнамова Эльмира Даутовна, социальный педагог-Имашева Асель Муратовна, секретарь партии "Аманат"- Ережепова Анар Ыбрайымовна, председатель попечительского совета школы-Верхоланцева Зарина Абаевна, член попечительского совета-Алтынбекова Гулназ Алтынбековна. Комиссия проверила санитарное состояние столовой, утвержденное меню, провела контрольное взвешивание блюд по возрастным категориям, работу буфета, провели дегустацию блюд. Продукция соответствовала норме. Санитарно-гигиеническое состояние столовой соблюдено, все требования выполняются. Все сотрудники столовой имеют документы, униформу. На стенде имеется вся информация.