Материалы за 01.03.2024 » мектеп-гимназия 44
Алматы қаласы Department of Educationның
«мектеп-гимназия №44»
Department of Education города Алматы
Қабылдау бөлімі:
+7 (727) 248-01-77
Бухгалтерия
+7 (727) 248-01-77
Version for
visually impaired
» Материалы за 01.03.2024
«Алғыс айту - парызым!» атты ашық сабақ/Открытый урок на тему «Наш долг:выразить благодарность!»
01
March
2024
«Алғыс айту - парызым!» атты ашық сабақ/Открытый урок на тему «Наш
01.03.2024 ж. «№44 мектеп-гимназия”Department of Education города Алматы нің 11 сынып оқушыларымен «Алғыс айту - парызым!» атты тәрбие сағаты өтті. Main мақсат оқушыларға “Алғыс айту” мерекесінің шығу тарихы мен тағлымы туралы ақпарат беру. “Жерұйық” фильмінен үзінді көрсетіп,қысқаша түсінік беру. Елімізде және басқа мемлекеттерде бұл мереке қалай тойланатыны туралы қызықты ақпараттармен бөлісу. Оқушылар топқа бөлініп, “Алғысты кімге айтуымыз қажет?”, деген сұрақтар бойынша жұмыс жасап, түсінік
Алғыс айту күні/День благодарения
01
March
2024
Алғыс айту күні/День благодарения
1- March Алғыс айту күні❤️ 2«В»сыныбы. Сынып жетекшісі: Рузиева Гульзарям Морисовна 1- Marchа День благодарения ❤️2«В» класс. Классный руководитель:Рузиева Гульзарям Морисовна  
Мектеп қызметкерлеріне алғыс/Благодарность работникам школы
01
March
2024
Мектеп қызметкерлеріне алғыс/Благодарность работникам школы
8 "А" сынып плакаттары😍 8 сынып арасында "мектеп қызметкерлеріне алғыс" байқауы өтті. Ережелер: әр сынып мектеп қызметкерлеріне, соның ішінде барлық қызметкерлерге алғыс білдіретін 3 постер жасайды. Постер шығармашылық, мазмұнды, түрлі-түсті болуы керек. Постеры 8 «А» класса😍 Был конкурс среди 8х классов , «Благодарность работникам школы» Правила : Каждый класс создает по 3 постера с благодарностью работникам школы, включая весь персонал. Постер должен быть креативным, содержательным, красочным.
Меню/Меню 01.03.2024
01
March
2024
Меню/Меню 01.03.2024
Дәруменді салат,  сиыр етінен тефтели, гарнир: картоп езбесі,  С дәрумені қосылған компот,  қара бидай наны/ Салат витаминный,  тефтели мясные (говядина), гарнир: картофельное пюре,  компот из смеси сухофруктов с витамином С,  хлеб ржано-пшеничный